Appit

GVB Examen nu in de App Store van iTunes!

GVB Examen App logoVanaf maandag 22 februari is de App Store van iTunes een nieuwe golf app rijker: GVB Examen! Appit, een jong bedrijf opgericht door Jeroen van Nistelrooij en Vincent Wegener, heeft het mogelijk gemaakt het GVB (Golfvaardigheidsbewijs) examen op de iPhone en iPod Touch te oefenen. Het is voor het eerst dat meer dan 400 officiële golf examen vragen op een dergelijk platform geoefend kunnen worden.

Op veel golfbanen in Nederland is men welkom om te komen spelen wanneer men in het bezit is van het GVB. Dit bewijs is opgesteld door de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en dient ervoor om een bepaald speelniveau en regelkennis te garanderen. Om in het bezit te komen van het GVB dient men zowel een theorie als een praktijkexamen af te leggen. De GVB Examen applicatie helpt bij het oefenen van de theorievragen zoals deze door de NGF zijn opgesteld.

Het programma biedt u de volgende voordelen:

–       Examens met 20 vragen oefenen op elk gewenst moment

–       Weten of u geslaagd zou zijn na het oefenen van ieder examen

–       Uitleg waarom uw antwoord goed of fout is

Hoofdmenu GVB Examen App Screenshot GVB Examen App GVB Examen App

GVB Examen voor de iPhone en iPod Touch is ontworpen door golfers, voor golfers. Het doel van de applicatie is het bevorderen van de regelkennis van de golfsport en om u op ieder gewenst moment de mogelijkheid te bieden u voor te bereiden op het examen.

Wilt u meer informatie over deze applicatie? Of wilt u zelf een applicatie voor de iPhone en iPod Touch laten maken? Neemt u dan contact op met Appit via info(@)appit.nl

Posted in: Nieuws

Leave a Comment (0) →