Appit

Volledig vernieuwd: GVB Examen 2.0 nu in de App Store!

Goed nieuws! Ontwikkelaar Appit heeft haar succesvolle App GVB Examen volledig vernieuwd! Vanaf de lancering in februari heeft GVB Examen non-stop in de top 25 gestaan in de categorie sport van de App Store. Dit  enorme succes wordt gevierd door een volledige update van de App die niet alleen van een nieuwe User Interface is voorzien, maar ook van een aantal nieuwe mogelijkheden is uitgerust. Zo is het nu mogelijk om vragen per categorie te oefenen, is het aantal Stableford vragen sterk uitgebreid en heb je snel en gemakkelijk de belangrijkste golfregels altijd bij de hand.

Jeroen van Nistelrooij, mede oprichter van Appit: “We hechten veel waarde aan de feedback van onze gebruikers aangezien deze feedback zeer waardevolle informatie is voor het perfectioneren van de applicatie. Met deze update hebben we dan ook zover mogelijk de input van onze gebruikers verwerkt. Vast staat dat de app nog gebruiksvriendelijker is geworden en uiteraard is GVB Examen ook beschikbaar voor iPhone 4.”

Op veel golfbanen in Nederland is men welkom om te komen spelen wanneer men in het bezit is van het GVB. Dit bewijs is opgesteld door de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en dient ervoor om een bepaald speelniveau en regelkennis te garanderen. Om in het bezit te komen van het GVB dient men zowel een theorie als een praktijkexamen af te leggen. De GVB Examen applicatie helpt bij het oefenen van de theorievragen zoals deze door de NGF zijn opgesteld.

Het programma biedt de gebruiker de volgende voordelen:

– Examens met 20 vragen oefenen op elk gewenst moment
– Weten of je geslaagd zou zijn na het oefenen van ieder examen
– Uitleg waarom je antwoord goed of fout is
– Aan het eind van elk oefenexamen het aantal goed of fout beantwoorde vragen per categorie
– Oefenen van een categorie vragen (etiquette, 1 & 2 ster en stableford vragen)
– Zeer gebruiksvriendelijk
– Vanzelfsprekend ook geschikt voor de iPhone 4!

Naast deze update heeft Appit een nieuwe App ontwikkeld die vanaf begin september in de iTunes store verkrijgbaar is. Deze App zal een grote groep gebruikers van GVB Examen aanspreken dus houd hiervoor onze website in de gaten!

GVB Examen voor de iPhone en iPod Touch is ontworpen door golfers, voor golfers. Het doel van de applicatie is het bevorderen van de regelkennis van de golfsport en om u op ieder gewenst moment de mogelijkheid te bieden u voor te bereiden op het examen.

Downloaden: http://itunes.apple.com/nl/app/gvb-examen/id356668360?mt=8

Posted in: Nieuws

Leave a Comment (0) →