Appit

Hockey Scheids! en Hockey Rules! voor iPhone: test je kennis over de hockey regels!

AMSTERDAM (11 Oktober 2010) – App ontwikkelaar Appit kondigt vandaag aan dat vanaf morgen de Hockey rules! App in de App Store beschikbaar zal zijn voor de iPhone en iPod Touch voor € 1,59/$1,99 US.  Eerder deze maand lanceerde Appit al Hockey Scheids! voor de Nederlandstalige markt.

De Hockey Rules! App maak het mogelijk voor hockeyers hun kennis te testen over de nieuwste hockey regels door een officieel scheidsrechtersexamen te oefenen. Daarnaast geeft de app een duidelijk overzicht over de KNHB regels en de scheidsrechter signalen.

“De hockey regels veranderen bijna jaarlijks, en leiden vaak tot discussies op het veld tussen speler en scheidsrechter. Met de Hockey Rules! en Hockey Scheids! app weet je wie er gelijk heft!” aldus Jeroen van Nistelrooij, iphone app ontwikkelaar en zelf ook fanatiek hockeyer. “De App is ook zeer geschikt voor scheidsrechters, zowel beginnend als gevorderd, om zicht voor te bereiden op het scheidsrechtersexamen en hun kennis up to date te houden.”

Hockey is wereldwijd een populaire sport en wordt gespeeld in 127 landen op alle 5 continenten. Alleen al in Nederland ziin er meer dan 200.000 hockeyers.

Link naar de App Store: http://itunes.apple.com/app/hockey-rules/id395564222?mt=8

Posted in: Nieuws

Leave a Comment (0) →