Appit

Appit lanceert Vaarbewijs

AMSTERDAM 19 December 2010. Op zondag 19 december j.l. heeft ontwikkelaar Appit de Vaarbewijs app gelanceerd. Na de eerder gelanceerde apps GVB Examen (voormalig #1 categorie sport) en Hockey Scheids! (top 10 categorie sport) is het nu  voor het eerst mogelijk om op de iPhone, iPod Touch en iPad het examen voor het vaarbewijs te oefenen! Mede oprichter Jeroen van Nistelrooij: “Wij zien een sterke behoefte van mensen om  zich op ieder gewenst moment voor te kunnen bereiden op een examen. Onze applicaties voorzien in deze behoefte en Vaarbewijs past, ook gezien de theoretische achtergrond, goed in deze serie.”

Sinds 1992 is men in Nederland verplicht het klein vaarbewijs te halen wanneer zijn of haar boot sneller vaart dan 20 km/u of langer is dan 15 meter. Er zijn twee typen klein vaarbewijs welke beide geoefend kunnen worden met de app Vaarbewijs:

–   Klein vaarbewijs I voor rivieren, kanalen en meren

–   Klein vaarbewijs II voor alle binnenwateren

Het app biedt u de volgende mogelijkheden:

–       Examentraining voor Klein Vaarbewijs I en II

  • Examens met 20 vragen oefenen op elk gewenst moment

–       Ruim 250 examenvragen!

–       Weten of u geslaagd zou zijn na het oefenen van ieder examen

–       De mogelijkheid om specifieke onderdelen van het examen te oefenen

–       Een overzicht van de belangrijkste regels en signalen op het water:

  • De belangrijkste borden
  • Lichten bij bruggen
  • Verlichting

Vaarbewijs voor de iPhone, iPod Touch en iPad is ontworpen ter bevordering van de regelkennis op het water en om u op ieder gewenst moment de mogelijkheid te bieden u voor te bereiden op het examen.

Heeft u opmerkingen? Wilt u meer informatie? Of wilt u zelf een applicatie voor de iPhone en iPod Touch laten maken? Neemt u dan contact op met Appit via info(@)appit.nl of http://www.appit.nl.

Downloaden:

http://itunes.apple.com/nl/app/vaarbewijs/id404448710?mt=8

Posted in: Nieuws

Leave a Comment (0) →