Appit

Appit gaat de Formularium Nijmegen app ontwikkelen voor FCN

Na de succesvolle lancering van de Farmacotherapeutisch Kompas app voor het College van Zorgverzekeringen gaat Appit de Formularium Nijmegen app ontwikkelen voor iPad en iPhone voor de Formularium Commissie Nijmegen.

Het Formularium Nijmegen is onmisbaar voor (huis)artsen en apothekers in de regio. Met behulp van het formularium kan de arts uit het pakket geneesmiddelen beschikbaar is, een therapeutisch en economisch verantwoorde keuze maken, die tevens spoort met ziekenhuisformularia en met de regionale voorschrijfgewoonten. Met het ontwikkelen van de Formularium Nijmegen app wordt het voor de gebruiker nog gemakkelijker om snel beschikking the hebben tot de juiste medische informatie. De app zal naar verwachting in kwartaal 1 van 2012 in de Apple app store verschijnen.

Posted in: Nieuws

Leave a Comment (0) →