Appit

CVZ lanceert Farmacotherapeutisch Kompas app voor iPhone en iPad

Amsterdam, 7 december 2011 Het College voor zorgverzekeringen (CVZ) heeft deze week het Farmacotherapeutisch Kompas (FK) gratis beschikbaar gemaakt als iPhone en iPad app in de Apple app store. De FK app geeft alle geneesmiddelteksten inclusief o.a. doseringen, bijwerkingen en indicaties overzichtelijk weer en wordt vooral gebruikt door professionals in de zorg.

De app is ontwikkeld door het softwarebedrijf Appit. Vincent Wegener, mede-eigenaar Appit “We zien een enorme toename in de vraag van gebruikers om medische content beschikbaar te maken in de vorm van apps en het CVZ komt deze vraag tegemoet door de FK app aan hun doelgroep beschikbaar te stellen.”

Het Farmacotherapeutisch Kompas stond hoog op het verlanglijstje van menig medisch professional blijkt uit de cijfers: nog geen 3 dagen nadat de FK app in de app store stond, zijn er al ruim 1500 apps gedownload en zijn de recensies zeer positief (4,5 uit 5 sterren).

Lees hier meer over de de Farmacotherapeutisch Kompas app.

FK app is gratis te downloaden via de volgende link:
http://itunes.apple.com/nl/app/fk/id472432046?mt=8

Posted in: Nieuws

Leave a Comment (0) →