Appit

Update: FK app meer dan 4.000 gedownload binnen 5 dagen

FK app app store publicatie

Nog geen 5 dagen nadat de Farmacotherapeutisch Kompas app live is gegaan is de FK app al meer dan 4.000 keer gedownload. Opmerkelijk is hierin de rol van de publicatie op de populaire blogsite iphoneclub. De dag na deze publicatie schoten de downloads van de FK app omhoog van 250 naar 2800.

FK app al meer dan 20 reviews met 5 sterren

De FK app wordt ook positief ontvangen door de medische professionals; de app heeft tot nu toe lovende kritieken en 5 van de 5 sterren. Daarnaast staat de FK app vanaf het begin al op nummer 1 in de app store in de categorie Geneeskunde.

Lees hier meer over de Farmacotherapeutisch Kompas app

Download de FK app hier:

http://itunes.apple.com/nl/app/fk/id472432046?mt=8

 

Posted in: Nieuws

Leave a Comment (0) →