Appit

Appit ontwikkelt Mobile Sales Portal voor Professional Capital

In opdracht van Professional Capital heeft Appit de Mobile Sales Portal ontwikkeld. Professional Capital is het Europese toonaangevende sales training en adviesbureau dat versterking aanreikt voor commerciële uitdagingen en de juiste middelen aanreikt om beter te verkopen. Met de Mobile Sales Portal kan de sales professional zich nog beter voorbereiden op het gesprek met nieuwe en bestaande klanten.

Om toegang tot de portal zo gemakkelijk mogelijk te maken is er gekozen voor een mobiele website gebaseerd op HTML5 en jQuery mobile. Appit maakte ook een koppeling met het betaalsysteem waar Professional Capital al gebruik van maakte. Na betaling heeft de gebruiker 1 jaar toegang tot de exclusieve content die op de portal staat.

Posted in: Nieuws

Leave a Comment (0) →