Appit

Hoe kan je je ROI verbeteren van je site en/of app?

Of je nu een content site hebt, een community site of een e-commerce site, alle commerciële websites en apps hebben als primair doel winst te maken. Maar hoe doe je dat? Hoe verhoog je het rendement op je investering oftewel je ROI?

De oude en bekende oplossing: haal meer bezoekers binnen op je site en zorg dat een zo grote mogelijke groep je app heeft gedownload en een klein percentage blijft op je site of app om je content te lezen, wordt lid van je community of koopt je producten.

De nieuwe oplossing: maak van je bezoekers loyale actieve gebruikers! Loyale gebruikers komen vaker terug naar je website en/of app en zijn eerder gemotiveerd je content of producten te delen waardoor je uiteindelijk een hogere ROI kunt realiseren.

Hoe verhoog je de conversie ratio van bezoekers naar loyale actieve gebruikers?

Het laten registreren van je bezoekers is de basis voor het verhogen van je conversie ratio naar loyale gebruikers. Maar voor bezoekers is registreren een hoge drempel: het is weer een login naam en wachtwoord er bij en het voordeel voor de bezoeker om te registreren is vaak onduidelijk.

De oplossing: Social login & sharing

social login appit

Met Social login logt de bezoeker in met zijn bestaande social account zoals Facebook, Twitter of LinkedIn en wordt het voor de bezoeker makkelijker om zich aan te melden. Ook wordt het voor gebruiker om de content makkelijk te delen via zijn social netwerk, waardoor relevante links naar je site refereren. Door daarnaast de gebruiker te belonen met bijvoorbeeld kortingen of exclusieve previews zal de bezoeker sneller geneigd zijn zich te registreren en vaker terug te komen.

Inzicht in gebruikersprofiel

De eigenaar van de site en/of app krijgt door de social login uniek inzicht in de statistieken van zijn gebruikers: locatie, geslacht en leeftijd worden nu bijvoorbeeld inzichtelijk waarmee je de content, community of producten nog beter kan laten aansluiten op de behoefte van je gebruikers.

Appit kan de social login voor je website en app inbouwen. De implementatie van de social login biedt de volgende voordelen:

Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw website en app te bespreken.