Appit

Waar dient je op te letten bij het laten maken van een app?

Als je weet waarom u een app wilt laten maken, komt de volgende vraag: waar moet je beginnen met het laten maken van een app? En waar dient je op te letten bij het laten maken van een app? We geven hieronder een overzicht van de belangrijkste stappen waar je op dient te letten bij het laten maken van een app:

Stap 1: Kies het platform voor je app

Om te beginnen met het laten maken van een app zal je een platform moeten kiezen om je app op te laten draaien. Het iOs platform en het Android platform zijn het meest populair.

Appit adviseert je welk platform en toestel geschikt zijn voor de app die je wilt laten maken en hoe je jouw app beschikbaar kan maken voor de platformen. Lees hier meer over het kiezen van een app platform.

Stap 2: Maak het concept voor je app

Nadat u hebt besloten op welk platform je jouw app wilt laten maken is de volgende stap om het idee voor de app te verfijnen denk hierbij in oplossingen die je app de gebruiker biedt, niet in features!

Appit adviseert om elke feature serieus te overwegen voordat je deze in je app inbouwt en denkt mee in het aanbieden van oplossingen, zodat je de juiste keuzes maakt voor je app voordat je begint met het maken van de app.

Stap 3: bepaal het type app

Door goed te bepalen voor wie je app dient kunt je veel beter de lay out en functionaliteit van de app bepalen. Kijk naar reeds bestaande apps: Vind het wiel niet opnieuw uit!

Stap 4: De app laten maken; het ontwikkelen van de app kan beginnen!

Zodra bovenstaande stappen zijn doorlopen kan het echte werk beginnen: het maken van jouw app!

Appit heeft een werkwijze ontwikkeld om snel tot het gewenste resultaat te komen. Lees hier meer over onze diensten & werkwijze.