Appit

Hockey Scheids! app

Test je kennis van de hockeyregels!

– Sta je dit weekend weer op het veld?

– Niet eens met de scheids? Of moet je zelf fluiten?

– Test dan je kennis van de (nieuwste) hockeyregels met Hockey Scheids! en weet wie er gelijk heeft!

Na de succesvolle app ‘GVB Examen’ voor beginnende golfers, lanceert Appit in de iTunes App Store de nieuwe app ‘Hockey Scheids!’. Deze app is gemaakt voor alle hockeyers die hun kennis willen testen van de meest recente hockeyregels en is ook uitermate geschikt voor (aankomend) scheidsrechters in de hockeysport.

De officiële vragen van het verplichte scheidsrechters examen kunnen met ‘Hockey Scheids!’ geoefend worden om daarmee niet alleen een optimale voorbereiding voor het examen te realiseren maar ook als scheidsrechter op het veld goed voor de dag te komen. Het is voor het eerst dat deze vragen op een dergelijk platform geoefend kunnen worden.

Op veel hockeyverenigingen worden de spelende leden verplicht hun clubscheidsrechter (CS) kaart te halen. Op deze manier zijn er altijd voldoende scheidsrechters om de wedstrijden te leiden en hoeft men niet al te vaak te ‘fluiten’ aangezien er voldoende leden over deze kaart beschikken. Om de CS-kaart te behalen dient men na afloop van een cursus een theorie examen af te leggen.

De app ‘Hockey Scheids!’ biedt je de mogelijkheid de examenvragen te oefenen en de kans op slagen te maximaliseren.

Download Hockey Scheids! in de Apple App store

Download Hockey Scheids! in de Google Play store