Appit

Apps zijn hot! De consument is er inmiddels gewend aan geraakt relevante informatie op ieder gewenst moment op zijn smartphone beschikbaar te hebben. Veel bedrijven hebben een applicatie ontwikkeld waarin zij hun doelgroep voorzien van content. Deze content kan informatief of interactief zijn waarbij de doelgroep daadwerkelijk in aanraking komt met uw bedrijf. Daardoor zijn apps ook een zeer efficiënt marketinginstrument!

Wilt u ook graag een app voor uw bedrijf?

Appit heeft gewerkt voor meerdere opdrachtgevers en daarnaast zelf een aantal succesvolle applicaties gelanceerd. Met onze deskundigheid en ervaring kunnen wij u adviseren over het bedienen van uw doelgroep middels apps, mobiele websites en social media. Wij geloven in een aanpak waarin u op basis van advies de juiste keuzes maakt en uw doelgroep met de juiste informatie en op de juiste manier bereikt.

Middels onze website willen wij u graag een beeld van onze organisatie, visie en ervaring geven. Echt kennismaken met Appit kunt u vanzelfsprekend alleen middels een vrijblijvende afspraak waarin de mogelijkheden verkend kunnen worden. Hiertoe kunt u direct contact met ons opnemen of het offerteformulier op deze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Het Appit team.